miércoles, 18 de abril de 2018

Tots anem al metge, el fet d'anar al metge comporta els següents elements: Anamnesi; Exploració; Diagnòstic; Pronòstic; Indicació terapèutic

La anamnesis: és la base fonamental per al diagnòstic dels problemes de salut dels nostres pacients. Del 50 al 75% dels diagnòstics es fan per l'interrogatori.

El examen físico: complementa l'interrogatori, els signes físics són marques objectives i verificables de la malaltia i representen fets sòlids i indiscutibles. El seu significat és més gran quan confirmen un canvi funcional o estructural ja suggerit per la anamnesis.10 El seu valor en el diagnòstic ha estat ratificat per nombrosos estudis.
Per exemple : quan una persona va al metge el fan una rebició
El diagnóstico:és una de les tasques fonamentals dels metges i la base per a una terapèutica eficaz.1 En si mateix no és un fi sinó un mitjà, i indispensable per establir el tractament adecuado.2 N'hi ha que ho assenyalen com la part més important del treball mèdic , però tot i això comporta moltes dificultats quan s'explica i s'ensenya com realitzar-lo.
Pronòstic:el pronostic clínic consisteix en determinades inferències predictives que elabora el professional que fa al curs del trastorn abans i després del tractament. Ocorre de vegades que el terapeuta, preocupat abans de res del que passi en el present, és a dir, durant el procés d'aplicació del tractament, tendeix a descuidar el que pugui succeir en el futur, que és l'àmbit en el qual s'enquadren les cognicions del pronòstic.

Indicació terapèutic:La limitació de l'esforç terapèutic (LET) consisteix a no aplicar mesures extraordinàries o desproporcionades per a la finalitat terapèutica que es planteja en un pacient amb mal pronòstic vital i / o mala qualitat de vida.






Stephen Hawking


Stephen Hawking

Ell es va dedicar tota la seva vida als forats negres i les lleis del univers.

Els forats negres:Un forat negre és una regió de l'espai amb una quantitat de massa concentrada tan gran que no hi ha la possibilitat que algun objecte proper fuita a la seva atracció gravitacional.

 La radiació de Hawking: Segons Hawking ,els efectes de les física quàntica fan que els forats negres brillin com cossos calents ,per aquest motiu perden part de la seva negritud.

La confirmació del Big Bang:El treball que va fer hawking sobre els forats negres va ajudar a provar la idea que hi va haver una Gran Explosió o Big Bang.

La teoria del tot:Va ser potser el seu "teoria del tot",que suggereix que l'univers evoluciona segons lleis ben definides, la qual va atreure la major atenció .



llocs de turisme en Tarragona

Catedral . (s. XII-XIV), construïda a la part més alta de la ciutat, aproximadament al mateix lloc que el temple romà de culte a l...